inlämnat för fan

Nu har vi lämnat in seminarieversionen av vår uppsats och jag känner mig så lätt så jag nästan tror jag kan flyga! Ikväll blir det fotbill i malmö och det är ju hur bra som helst. Igår när jag skulle till 5an så luktade det precis som skolavslutningarna i lågstadiet, jag tittade upp och det var ett träd med stora klasar av gula blommor som gav ifrån sig denna oerhört nostalgiska doft. Är det någon som vet vad det är för ett fantastiskt träd? Om man vill gå och lukta finns trädet i korsningen gyllenkroksallé/ Svanegatan. Ok? Ok!

Nu har jag också äntligen skaffat mig en sån här:



Det fattas bara ett ärtrör. Sen får kidsen se sig för!

I helgen blir det fest för Jojo, min kära poet. Det ser jag fram emot.

Peace wiggas!


Tove, 4 år


Min moster skickade en teckning som hon hittat när hon flyttstädade som jag tydligen ritat när jag var fyra år. Den föreställer antagligen min mamma och mina två mostrar. Visst hade jag oerhört snygg namnteckning?

 

Från vänster: Susanne, Nin och mamma Marianne. 

glider med

Alla orden vi säger,
men vad betyder de egentligen?
Det är handlingen som räknas i slutändan.

Förvirringen är total och jag har slutat känna efter tror jag, det gäller att bara glida med på vågen. Stenen rullar liksom redan snabbt så det är bara att rulla med.

Det var en fin helg, den bästa mamman.
och en promenad som man inte vet var den slutar.

Jag är så trött nu så jag darrar.
Sov gott!

Sara!

Idag är det enda jag tänker på den här flickan:



Åh vad jag hoppas att du vet vilken hjältinna du är! och hur mycket vi tänker på dig och undrar hur du har det och när vi får hämta hem dig till oss igen. Fy fan va du är grym käraste finaste! Det blir allt du vill ha och mer när du är hos oss igen.

Ropen skalla, bostad åt alla!

Och aldrig har den här sången stämt bättre.

Kom ut ikväll!




la mer

Ibland kan det liksom klia i hela min kropp.
Jag vill inte göra någonting, ingenting, förutom att åka till havet.

Och det gjorde vi:


tur att man har en vän med en bil (eller flera).


on my mind.

"I think he will be fine that wild boy..."



och äventyret fortsätter på hangaren, så ni vet var ni hittar mig.


jag kunde inte sova


En ganska sömnlös natt, det tog mig nästan två timmar att somna och precis när jag lyckats vifta bort alla tankar på yxmördare så ringde någon från dolt nummer till mig. Jag svarade och någon sa "är Peter där?" Nej det är han inte, sa jag. Och sen skulle hon prompt be om ursäkt i fem minuter. Jag tyckte det räckte med en gång för jag ville ju bara sova. Skev natt. Sen vaknade jag med mobilen i  handen av att jag ringt upp Ahlsten, vid det här laget bör mitt alarm ha ringt säkert tre gånger. Jag brukar ju ALLTID vakna av det. Mycket skevt.

En trött morgon på Athen.


Höje å

idag har jag och Hanne gått på en av våra äventyrliga promenader. Fast Hanne var bakfull så vi fick gå väldigt långsamt ibland. Vi satt vid ån och tog bananpaus och pratade om golfströmmen, sen kom det en spindel och kröp på Hannes fot, då skrek hon lite. och jag skrattade. Det var en fin promenad. Sen fikade vi utanför Jojo, mycket mysigt.






klart slut.

Jojo o ja


dagens bild:


nu är det dags igen. och vi gör det bra. Många picnics blir det och det är en så hemskt bra plats att ha picnic utanför Jojo. Vi hade det på valborg och vi hade det jämt förra året. Igår gick jag och poeten på promenad, vi drömde om att en dag ha en egen kollonilott och en hängmatta mellan äppelträden. Hängmattor är en otroligt trevlig företeelse tycker jag. Själv har jag en ärtgrön från brasilien, men den har ingen plats än så jag kan mest bara drömma om att en gång få gunga i den och titta upp på trädtopparna och molnen i sommarsolen. Kanske skulle man slänga ut sängen och ha den i sitt sovrum? fint.

regn

regnet alltså, jag vill helst göra det här:




men skolan väntar och likaså Martin. Det får bli till kvällen. Jag tror Hanne har smittat mig med sin förkylning, eller så var det någon annan. Jahapp. Njut av regnet för snart kommer solen tillbaks.

inlägg 188

På sistone har jag varit förföljd. Förföljd av den där hemska rösten, ni vet den där rösten i jysk bäddlager reklamen, den hysteriska rösten. Är det någon som uppskattar den? varför får han tala in ALLA radioreklamer? Och till och med vara med i barnprogrammen och dubba tecknat, redan där har mitt tålamod runnit över rejält. MEN! Tror ni inte jag sitter på tåget hem från Ängelholm, tåg. Jag som älskar att åka tåg. Och vad händer? Jo, "nästa station Döjesbro"...det är han! I mean COME ON!!! Lägg ner. Jag säger nej tack. NEJ TACK.

Nyss chattade jag med Indien, det blir så påtagligt hur mycket man längtar när de faktiskt är där på andra sidan cyberrymden. Det var skönt att få kommunicera lite, jag sa vi har det bra för det har vi ju. Valborg var mycket skoj med grillparty och arkeologi och jag hade ny klänning som jag fick mycket beröm för. Vi har grillat på gården med tvillingbröderna Alf och Leif, demonstrerat och  firat Svens 70 års kalas, jag har varit bakfull och försökt ignorera det. Vi har tittat på nyckeln till frihet och pillat i håret, suttit på balkongen och pratat sex med stockholm och ätit paj i parken. Druckit vin på femman och diskuterat relationer. Och det är bara en helg! Tänk va...

Nu: uppsats
Sen: träffa hemkommen husvagnsemestrare

on my mind, sommaren: