bästa paris

bästa paris

tjo!

Det var ett bra tag sen jag skrev något här. Det har varit en funny funny månad. Jag har vartit i Paris och Max och Matilda har varit i stockholm i en vecka. En hel del roligt festande har det blivit också. Senast i helgen var vi på fest i en kth-studentkorridor. Galet! Tänk att folk kan vara så olika, men men det var sjukt underreprenterat att vara av det kvinnliga könet så vi hade inte mycket att klaga på. Jag och Ossian har hängt rätt mycket den här månaden också, mycket bra. 

 

Paris var helt FANTASTISKT! VI bodde i en superbohemisk lägenhet i Belleville där vår vän Maria bor med en av sina franska kompisar. Vi hängde runt på alla snygga och mysiga barer, tog med Hanna till Eiffeltornet eftersom hon inte varit där och tog massor av turistbilder. Vi var på deras moderna museum: Palais de tokyo och det var en jätte spännande utställning om alltings föränderlighet och att ingenting står stilla sedan big bang. De hade en rolig shop där där de sålde bland annat solstickan och cheap monday, då blev vi lite nöjda med vårt land. Fast mest tyckte vi nog att det var skumt. Vi var på en schysst klubb som Marias dj-pals hade och drack massa sangria på Dix. Jag köpte lite fina julklappar också. Första dagen var det en STOR matmarknad i Belleville precis där vi bodde med en massa fransmän som skrek och ville att man skulle köpa deras apelsiner eller nått. VI köpte massor och det var super duper billigt. Roligt roligt. Vi har massor av bilder som ni får se när ni kommer hem hit och dricker te eller hänger. 

 

Sen vi kom hem har mycket känts roligt. Hela världen känns spännande och jag och Emsan vill flytta till Paris. Men jag får se, vissa aspekter säger mig att jag kanske vill stanna här. Jag hoppas att jag kommer in på Universitetet. Men livet känns som sagt mycket hopfullt. 

 

Saknar alla mina globetrotters såklart! Men ni verkar alla ha det bra och ni ska veta att jag kollar varje dag om ni skrivit något nytt! 

 

Vi hörs snart igen! TA HAND OM ER!