besök



Hemkomsten efter lovet startade med en smärre chock då jag insåg hur lite jag lärt mig på psykologin. Om två dagar får vi veta resultatet av mitt panikpluggande (som dessvärre var mycket ineffektivt). Tentan genomfördes men vi får se hur det gick.

Efter en vecka sängliggandes med influensa känns livet som frisk väldigt lockande. Under min sjukdom såg jag dessa fantastiska filmer:

Bring it on
High School musical
Blue Crush
Kate & Leopold
Tara Road
Rent
Shes the man

(jag såg även en hel del på House och family guy)

Ifall ni inte känner igen titlarna på de ovanstående filmerna kan det bero på att det inte är något som vanligtvis korsar en filmfantast eller kulturnörds väg. Men oj så kul det kan vara att titta på sånt när man känner att huvudet snart exploderar av ovälkomna vätskor och substanser. Hehe.

Nu har vi även börjat med arbetsrätt och Ausi har varit här och förgyllt min tillvaro i ett par dagar. Jag tror på 2008. Januari var ett virrvarr men även fin.

Nytt år, nya tag?

image99
en cool bild från tandådalen

Jaha nu var det alltså ett nytt år! Jag vill börja med att påpeka att det är stockholmarnas år (trots att vissa verkar påstå att det är råttans, men eftersom jag inte kommer från Kina så går jag inte med på det.) Nollåtta. Det bäddar ju för framgång minst sagt. Året som gått har varit mitt livs kanske händelserikaste. Det har jag kommit underfund med när jag skulle försöka sammanfatta det på nyårsmiddagen. Hoppas att det här året också blir händelserikt minus de jobbiga sakerna som hänt. Att skriva vad man har förhoppningar verkar lite som att gräva sin egen grav så det tänker jag inte göra. Men jag har planerat att försöka konsumera mindre det här året. Det blir spännande.

De senaste dagarna har jag tänkt på en sak. Det finns så galet mycket snyggingar i Lund. Alldeles så man nästan blir sjösjuk. Hela världen är full av vackra unga människor. Är det inte fint!? Många av de är säkerligen vackra inuti också hoppas jag. Vi diskuterade detta (och allt annat som inte hade med det vi egentligen skulle pluggat att göra) häromdagen men jag vet inte riktigt vad jag själv landade. Det var uppe på tal att man endast kan få bra kontakt med tre procent av mänskligheten. Det tycker jag lät lite. Men vad vet man.

Jag har haft det härligt på lovet. Tandådalen 2007 var totaly awesome! Carving skidor kan vara det bästa redskapet att färdas med ever. Dock går det ju bara vid rätt förutsättningar så Cykeln leder nog fortfarande. Men att leva stugliv och laga god mat efter x antal timmar i backarna är något man gör på tok för sällan. Tänk vad mycket roligheter det finns att sysselsätta sig med.

Talk to you later.