god jul och fortsätt så!

jag och max Hittade en bild på mig och Max.

Hej!
Nu är julen stökad, den var mysig som vanligt och jag åt fyra köttbullar som mamma hade gjort för de är alldeles för goda för att låta bli. Julveckan var väldigt stressig för det hände så mycket på en gång. Jag är glad att den är över! Men julen var bra och jag fick fina saker och alla blev glada för det som jag givit. Nu ska jag ut på stan och svira med min storebror. Visst har han byggt en fin koja till mig på bilden? Han har byggt tills han däckat haha. Sen kommer jag och leker i den. Fin kärleksfull relation. Jag mår bra i alla fall. Pratade med Lina på skype från Thailand igår, det var sjukt roligt! Skype kommer rädda mitt liv när jag åker till Madrid, som för övrigt infaller den tionde januari, lite tidigare än jag tänkt men det blir så bra! 

Love n all 

jag på trappis

jag på trappis

Det här är jag på mitt jobb i våras. Idag är sista dagen och det känns spännande! Jag och Hanna har haft avslutningsdisco i köket, Lily Allen är rätt rolig faktiskt.

decemberprat

jag advent

Nu har ju nästan julafton kommit, jag har verkligen inte hunnit med. Ja jag vet att man alltid säger så men det är ju sant. Vi har alla fall haft det väldigt mysigt denna julmånad. Varje advent har vi haft en familj på besök. Imorn kommer mamma och Thompa också. Emelie har gjort en superbra julspellista som vi lyssnar på just nu. Det är två påsar lussebullar kvar i frysen och glögg finns i skafferiet. Allt är i sin ordning helt enkelt. Idag ska vi hem till Hanna på julpyssel och glöggmys, ska bli mycket mysigt. Jag ska ha rött på mig. Önskar att jag hade knästrumpor! Röda. 

Igår var jag hemma hos Norea på förfest, där träffade jag en tjej som jag kände lite på södra latin så det blev mycket gamla minnen, höhöhö. Eh. Ja och det var mycket trevligt. Sen ville Norea gå till en klubb på Riddarkällaren, ingen var väl särskilt peppad men vi hängde på, Ossian var också med. Vi kom dit vid tolvtiden och det verkade stört tråkigt. Två killar i beiga millitärkläder och basebollkepsar stod typ och tokdansade asfuult till scatman eller någon annan dålig technolåt från nittitalet. Alla sa unisont, nej nej det här verkar skit, men Norea hade sett den kille som hon hade kommit dit för att träffa så hon lyckades på något underligt sätt övertala oss alla sju att gå in. Vi fick typ 130 kronor i rabatt, borde man ana oråd? Det var verkligen en hemsk klubb. Your typical svenneklubb, Med fulla kostymnissar i trettiofem års åldern och några killar och tjejer som faktiskt verkade tycka att musiken var bra (!). Men vi gjorde det bästa av det, dansade fult och drack öl. Så det blev väl rätt schysst för att vara en sådan nit. Ni vet vad de säger, om man bara har många vänner med sig kan man ha kul överallt. 

Sen sov jag över hos Norea som gick upp och jobbade vid åtta, stackars flicka. Men jag tog ett bad och diskade undan alla smutsiga glas och tog bort ölburkar från förfesten. Hon blir nog glad när hon kommer hem. 

På tisdag kommer Max och Matilda och jag har bara en julklapp kvar att köpa. Tänker mycket på spanien men kan inte riktigt greppa grejen. Jag kommer sakna Emelie och lägenheten stört stört mycket. 

peace out!

decemberhelg no. 2

gilmore girls

Tjo!
En helg utan festande. Det var väldigt länge sen. Men oj så skönt. Hösten har varit väldigt psykiskt krävande. Mycket på jobbet mycket på fritiden, det ska bli otroligt skönt med lite semester. Jag har bara 13 dafar kva rpå trappgränd nu. WOOHOO! Det har varit en spännande tid och den har även varit långtråkig. Men nu är den över och jag har ändå upplevt mycket under tiden! 

Nu ska jag släppa en bomb. I januari flyttar jag till madrid! Jag ska jobba som barnflicka åt en jätte trevlig familj på jobbet. I got an offer I couldn´t refuse, so to speak. Det ska bli sjukt spännande. Jag kan ju inte spanska! Men det kanske jag lär mig, deras mormor är spansklärarinna och hon kan lära mig har dem sagt. Jag kommer sakna min lägenhet mycket tror jag och jag kommer sakna Emelie jätte jätte mycket och min familj. Men va fan när saker söker upp en på det sättet kan man ju faktiskt inte säga nej! Jag har ju blivit serverad världens chans. Jag kommer tillbaka till Juni, perfekt. 

Sen ska jag och pappa åka till nepal i mars, den 22:a för att vara exakt. Vi ska hälsa på min faster och farbror som bor där, vi är borta en hel månad och mer. Helt ogreppbart lång tid för att vara med bara min pappa och hans tvillingbror, jag kommer nog bli lite knäpp. Men på ett bra sätt. Det blir helt enkelt en väldigt spännande vår! Och jag slipper de jobbigaste månaderna i sverige. Mycket bra. 

Imorn är det andra advent och tiden går så fort. Vi har lussebullar i frysen som väntar på våra adventsgäster. Emsans familj kommer hit, det ska bli mycket trevligt. 

Ikväll har jag varit på ekerö och fått ansiktsbehandling, brutal procedur. Sen åkte jag hem till pappa för det årliga pepparkaksbaket då vi gör självporträtt i pepparkaka. I år gjorde jag mig själv i profil, det hade jag inte gjort förut, och jag hade en halmhatt med en stor blomma på och solglasögon. Madrid till ära. 

yours truly 

Tove

john

Hey there.

Det har varit busy busy veckor på sista tiden. Jag var i Gävle med Johan och såg på Ale Möller. Det är så sjukt roligt att åka på roadtrips! Jag upptäckte en ny musiker, Teitur från färöarna. Han gör verligen fin musik. Det är kul, min favoritlåt är "boy she can sing". Ale Möller och hans band var också något utöver det vanliga. Trots att det inte är min favoritmusik så var det en häftig konsert. De spelade tillsammans med Gävle symfoniorkester. Japp. 


john

Igår kväll såg jag och emelie John Legend på BERNS. Det var ju helt otroligt bra. Hans doakör var så fantastiskt coola. De hade koreograferad dans till typ alla låtar åsså sjöng dem asbra och var skitsnygga. De var precis som man vill att en doakör ska vara. De är mina nya idoler. 
   Och John sen! Vilken man. Han sjunger som en gud, man tycker ju att folk brukar låta lite osäkrare i sången på konsert men han sjunger nästan bättre i verkligheten. Det var helt overkligt att se honom. Vi har lyssnat så onaturligt mycket på honom. Han är även mycket mycket snygg. Men det var ju en lite mer kommersiell konsert än vad jag är van vid. Han är ju tydligt en sån där BIG STAR. Han kör med mycket såna maner. Innan konserten hade jag och Emsan gått och pratat om vad han kunde tänkas göra nu? Vi hade föslag som, festa, meditera, mental förberedning, hänga på hotellet. Men ack så fel vi hade! När vi kom fram till berns och lyfte våra blickar så var han i rummet högst upp och tro det eller ej: BOXADES! Helt svettig i ett grått linne. Hahaha. Surrealistisk och väldigt roligt. Senare funderade jag över om han duschade innan konserten, för det hade nämligen varit helt onödigt med tanke på hur mycket han svettades på scenen. De körde nästan alla favvolåtarna och som sagt var han ju gudomligt duktig så jag skulle verkligen vilja kalla det för en mycket lyckad kväll!

Han hade en kille som var förband som var helt HELT knäpp. Han var som en sketch av Pablo Francisco fast seriöst. Det var bara massa vailande och ful s.k. sexig dans. "GIIIIIIRL, OoOOOOooOOOooo!!" Jösses alltså.

Jag har även slingat mitt hår blont. Det är mycket trivsamt faktisk! Jag ska byta min presentationsbild så den blir akkurat.