new years.

Idag är det nyårsafton. Det är skoj! Jag tycker ändå att det är en skön känsla, varje år får man en chans till. En chans att styra upp, styra om, röra upp, lugna ner. Vad man nu behöver.

Hoppas ni alla får en hejdundrande kväll och natt!

här lite bilder från andra nyårsaftnar.


förrförra året när vi hade fest i Skärmis


förra året i fjällen

vilken jul va?

Här i Skåne får man allt vara med om saker. Först skaffar man sig halsfluss och blir sängliggande, sen vaknar man av att hela sängen och HELA HUSET skakar. Väldigt surrealistiskt. Jag och Hanne gick yrvaket upp och möttes i hallen.

T: kände du det där??
H: Eh, ja! Det var nog en jordbävning.
T: Va? men det finns väl inga jordbävningar i sverige.
H: Jo det gör det.

Starkaste på hundra år. Haha, där slog jag till och med los parentos. Fast såhär i efterhand känns det mest som en dröm. Muller och skak.

Det händer spännande saker i vårt trapphus sen Clifford flyttade in. Det var någon som ryckte i handtaget enligt Hanne, (men det kan ha varit vinden eller ett efterskalv). Nattliga gäster som går in i trapphuset och sedan förblir tysta. Främmande hundar som blockerar vår dörr. Folk som rivstartar mopeder 01:38 på natten. Det är fuffens på gång?

Annars håller halsflussen på att ge med sig. Det var en underbar helg, den förra. Aktivafest med massa snygga människor utklädda till interner. Björnligan var en favorit. Nu är det bara ungefär en vecka till jul. Dags att sätta fart så allt hinner bli klart innan dess, med skolan och julklappar.


såhär ser det inte ut i skåne


hårt arbete

Hanne och jag är för närvarande instängda på ett grupprum i Skolan. Men vi lever och frodas ändå. Kanske kommer vi ut till helgen, men bara om vi klurat klart tills dess. Ok?Ok!
 

min bästa illustratör

Stina Wirsén är min bästa illustratör. Så levande och så fina bilder. Jag tycker det ser ut som världen gör de bästa av dagar.




Andra bästa illustratörer är Tove Jansson



och Joanna Attvall 

Vilka är era bästa?



ps. jag måste avslöja att snön på bilden föll den 21/11 så det är inte snö nu för er i storstaden som undrar. ds.



den där känslan.

av lycka.
när man har världens bästa vänner på riktigt.
när man får baka massa julgodis och titta på fina filmen från barndomen och tänker att det här kan bli en ny alldeles strålande tradition.
När man pratar med vänner som man inte har pratat med på länge.



när man får gå i snöoväder med sin finaste kombo
då är det så skönt att leva alltså.