maestro musica!

image119

Den här veckan har spenderats lyssnandes till denna fantastiska kvinnas nya skiva bestående av Tom Waits covers, ni kan lyssna på www.myspace.com/scarlettalbum

Diskussionen har gått om hon och Waits kommer uppträda tillsammans på någon gala eller dylikt och detta tror vi är högst sannolikt.

Annars börjar jag bli nådigt trött på stressen och pressen, när allt är över kommer dessutom många av de bästa ha åkt härifrån. Det är synd! När kommer ni tillbaka?

Imorn: åkarp-intervju
idag: plugg och städdag på smålle


kl. 14:51

                                                                                                                                                       
                                      
American Airlines<BR>Bmi American Airlines<BR>Bmi        Pris per vuxen: 5178 SEK (inkl. skatter & avgifter)
Totalpris: 5178 SEK       (inkl. skatter & avgifter)                
      
   Avresa  Ankomst  Restid  Klass
   Out Bound                 Copenhagen [CPH]
1 Jun 07:50 
      New York [JFK]
1 Jun 14:30       
         12h 40m       
         1 Stop          / via          London [LHR]         
         Ekonomi       
   In Bound                 New York [JFK]
8 Jun 23:35 
      Copenhagen [CPH]
9 Jun 16:55       
         11h 20m       
         1 Stop          / via          London [LHR]         
         Ekonomi       
 
 någon som är sugen?

sparsmakad

Jag tänkte på en sak när jag härjade runt på Matildas nya blogg fyratillfem. Min plan har länge varit att skapa en ny blogg med enbart en dagens bild som säger något om dagen. Ni vet, en bild säger mer än tusen ord. Men jag tror det skulle bli svårt. Jag är ju ingen less is more person. Jag kan uppskatta det, men min personlighet är mer hit och dit. Plus att jag gillar ord och ogillar att begränsa mig. Hur mycket jag än kan uppskatta koncept, vill jag alltid ha friheten att göra det jag känner för i stunden. Kanske kan lösningen vara en kombination? Som alltid med mig. Jag tror bestämt att det får bli så. En kombination helt enkelt.

Idag har jag varit på faddermöte, jag ska nämligen vara fadder till de nya PA studenterna i Höst. Jojomen. Annars har jag mest varit lite arg idag. Ibland är man det, i alla fall jag. Har ingen egentlig anledning förutom att saker inte riktigt är som jag vill att de ska vara just nu.

Salute till min kära vän Hanna på födelsedag!


avsked

Nu har jag sett de två sista avsnitten av Gilmore girls. Saknad! Ojoj, det är overkligt. Jag vet att ni tycker jag är knäpp, men det har varit ditt jag flytt när allt har varit dålig och skit. Man blir glad och behöver inte tänka på annat. Funkar varje gång. Tur att man kan se det igen och igen och igen. Hehe.

Idag har min bror Vernisage och dit ska jag banne mig! Med min farbror med de snurrade mustascherna. Det ska bli kul, jag är så stolt över honom, brorsan. Han är grym! Och ikväll kommer min lilla mamma och på söndag kommer min pappa och lilla syster. Ska bli härligt!

Favoriter just nu: Vampire Weekend och She&Him.

Felix jag saknar dig, fast du egentligen kan nås lika lätt som vanligt så känns avståndet långt tycker jag. Hälsa Hong kong!

Peace out!

första myggbettet

Goddagens!

Idag var en bra dag tycker jag allt. Det var invigning på kulturveckan! jag stod på ett tak och hälsade alla välkomna i en mikrofon. Tyckte jag var mycket modigt! Sedan spelade ett svinbra band som heter M.O.N.I.C.A. från Göteborg. De spelar såhära snabb country som är lite rockig. Det låter kanske inte så coolt men tro mig. Det är det! Jag och Ulrika och några till dansade häcken av oss. Sjukt roligt! Det dokumenterades så jag tror att jag med säkerhet kan säga att bilder kommer att dyka upp på nätet. Sedan blev jag och min vapendragare Ulrika intervjuade av sydsvenskan så imorn kommer jag med i en till tidning (gå in på http://www.qx.se/noje/6676/dragonkings-pa-festival-i-lund så finns en intervju med mig). Fast inte med bild. Med ord. Nu är jag så trött så trött. Joel och Hanne tittar på Pans labyrinth och den är ju en av de bästa.

I helgen var Caroline här och jag skrattade så mycket så min mage nästan har träningsverk. Vi hittade på bus som vanligt. Åt mycket glass och god mat, grillkväll blev det och indisk restaurang. Grillkvällen slutade med att grillen fick sig en lapdans när vi grillade marshimellos! Mycket skoj. På söndagen var vi i malmö och drack slush-ice, men mest skurade och målade vi golvet i max ateljé. Det var mysigt. Nu har hon åkt och det gör mig lite ledsen inuti, men jag ser henne snart igen. Och alla er andra som jag saknar så mycket!

Godnatt! God ljuva natt!

whoa nelly!

hej hej hallå!
Idag hade vi våra första intervjuer med företaget för den däringa behovsanalysen, det gick bra. Jag blir så glad när jag träffar så ödmjuka människor som inte talar ned till en fast man inte alls kan lika mycket som de. Schysst alltså.

Jag är alltså i malmö och just nu städar vi ur max ateljé. Det är helt ogreppbart att det första läsåret redan har gått. Jag förstår inte hur det gick till, hur gick det till? Det har varit ett spännande år, jobbigt på sina ställen men oftast väldigt skoj! Nu är det snart sommar och då får vi se vad som händer. Om jag inte får något jobb får jag väl snylta på vänner och bekanta, eller? hehe.

whatevah! peace out love