David Hasselhoff

Hej! 

Ni måste titta på den här videon! Den är helt sjukt rolig. Sen kan vi diskutera vad som är fel (eller rätt) med David Hasselhoff, han är ju helt konstig och genial. 

http://www.youtube.com/watch?v=PJQVlVHsFF8&mode=related&search=

Den här helgen har jag spenderat mycket tid själv, det har varit både medvetet och icke önskat på sina tillfällen. Igår promenarde jag jättelångt. Jag gick till Moderna museet först men där var det inte så kul så då gick jag till Östasiatiska istället och där var det en utställning med ny Japansk konst. Vissa saker var jättebra. En kille hade tagit super fina bilder på himlen och flygplansstreck och en kvinna hade gjort ascoola videoinstalationer och animerade filmer. Bra. Sen gick jag vidare till kulturhuset och kollade in en annan fotoutställning som hette rötter, Anncha hade tipsat mig om den. Den var gripande, handlade om en ung kvinna som åkt tillbaka till Teheran för att träffa sin biologiska mamma, hon blev adopterad till Sverige när hon var fyra. Utställningen bestod av bilder som hon tog när hon var där. Det var några som var riktigt gripande, en fotoserie på hennes biologiska mamma var jättefin. Sen gick jag och tog en kaffe på World News cafe en trappa ner, och skrev lite dagbok. Mycket trevligt ställe, man kan titta ut över hela sergels torg och fontänen, roligt.

Tyvärr blev det inget festande den här helgen, men det lär ju bli desto mer nästa helg då Max och Matilda kommer upp och ska bo här! Ska bli så stört roligt att träffa dem igen. 

Ni borde köpa nya numret av ROCKY-tidningen. Så schysst är den. Jag och Emsan diskuterade honom idag, vi kom fram till att det nog skulle vara bäst att ha honom som pojkvän eller storebror för då skulle han tycka så jävla mycket om en och det är ju allti kul. Men som kompis skulle han nog vara påfrestande. 

Jaha nu ska jag göra nått annat. Förslagsvis hänga resten av tvätten. Cheers n so on.



my hero

my hero


M.Ward är min största hjälte, min inspirationskälla. 

Hans konsert på Södra Teatern i helgen var bland det bästa jag sett. Jag gick därifrån med världens skönaste känsla. Hans röst gick rakt in i bröstet. Jag har aldrig sett någon bemästra en gitarr sådär förut. Det var helt fantastiskt. Jag älskar honom för hans musik, det han gör och hur han är. Det känns hoppfullt att leva när man ser att det finns sådana som han. 

Han har helt klart räddat min höst!



kokosbollar

kokosbollar

MER KOKOSBOLLAR ÅT FOLKET!

visst är de fina? De har jag och Emsan just gjort och nu ska vi titta på Nacho Libre!

lemurer

lemurer


I fredags var jag och Disa på Skansen alla djuren went berserk! Det var skojigt. Kolla bara på dessa små frusna saker. Mycket söta. 

I förrgår sa ett barn på min förskola att han älskade mig. Jag blev stört glad.

Jag har kommit på att alla killar som jag pratat med som hört "sexy back" med Justin Timberlake tycker att den är skittöntig och alla tjejer tycker att den är grym och assexig. Det måste ju betyda A) att killar missar det snygga i den eller B) att de känner sig fett hotade...

Jag HATAR mitt jäkla k#k bredband. Bredbandsbolaget bara jäklas. Fast jag måste säga att de är väldigt tillmötesgående i min misär. Nu ska det i alla fall funka. Vi får väl se hur länge....Så mycket för den första gratismånaden.

Okej hejrå.

HÖSTENNNN

Hej hej hallå. Den här veckan har för en gångs skull gått fort! Det har varit nästan världens segaste höst. Jag är så trött på jobbet, men jag antar att det är meningen annars skulle man aldrig ta sig vidare. 

Förra helgen på Öland var helt fabulous! Vi var på ÖoB varje dag och festade på skolan i Spindelmannen mask (jag). Drack Olga och Ossians hemmabrygda rosé och dansade Bossa Nova. Ojoj. Huset Max och Matilda bor i är så sjukligt fint. Det är typ mitt drömhus. Gammalt trähus med glasveranda och en åker bakom huset. Det är sånt man kan längta efter när man är storstadsbo utan att riktigt kanske sätta sig in i hur det skulle vara att bo där jämt. Men jag tror att jag skulle trivas. Max musikvideo till U GOT THE TOUCH var verkligen rolig och cool. Han har så mycket idéer min storebror. Det är bra. Jag tror att det här året kommer funka bra för dem eftersom de har varandra och bor så sjukt mysigt. Åh, det bor en fantastiskt fin hund hemma hos dem också, det var typ en vit setter. Den var så mysig, jag brukar ha lite svårt för hundar men den verkade på något konstigt sätt vara medveten om ens integritet, konstigt men sant. Den liksom nästan bad om lov innan den kom fram och hälsade på en. Knäppt. Karaoke på Hasses var också jäkligt roligt. Max sjung Common people och var jättefull. Hahaha. Det skulle ni sett. Han är så rolig han. 

Igår var det singstar här hemma och massor med öl. Det var länge sen jag spelade. Jag och Emelie sjöng Brass in pocket och tainted love. Men balladerna är nästan roligast, typ Westlife. 

Idag fyller min underbara lillasyster 9 år, GRATTIS COOLING!

BÄST JUST NU:

BREDBAND
SEXYBACK MED JUSTIN TIMBERLAKE
ATT BÅDE JOHN LEGEND, M.WARD OCH DAMIEN RICE SLÄPPER NYA SKIVOR I HÖST
GULDÖGONSKUGGA FRÅN URBAN DECAY
ATT VI SKA TILL PARIS IGEN!
MERYL STREEP I THE DEVIL WEARS PRADA
M. WARDS NYA SKIVA POST-WAR
SCONESFRUKOSTAR MED TV-TITTANDE
ATT EMSAN SKA FÅ GLASÖGON HON KOMMER VA ASFIN

okej hörs och ses hörni!