h&m

Har ni sett nya H&M reklamen?

I just can´t get enough  
I just can´t get enough
I just can´t get enough
I just can´t get enough
I just can´t get enough
I just can´t get enough


mer om min nya bekanskap

Jag känner att jag inte vill såra min nya bekantskap så nu tänker jag berätta mer om henne. Denna unga kvinna går efter namnet Hanna och är en mycket trevlig person. Vi skrattar väldigt mycket och pratar om väldigt mycket. Till exempel att hon hoppat fallskärm i australien och fåt blodsmak i munnen, men det var ändå bland det roligaste hon gjort. Sa hon. Hon bor vid stora mossen där jag även varit och hälsat på och blivit bjuden på utsökt hemmagjord rabarbersaft. Jag måste faktiskt erkänna att om inte hon skulle funnits på jobbet (och även Josefin i köket som också är ny och Emilia som extra knäcker) så skulle det inte alls ha varit en lika behaglig höst som det säkerligen kommer att bli i Hannas sällskap.
 
Peace out.

ps. Imorn ska jag klättra klättervägg med Hanna, tänk vad snäll hon är som tar med mig. ds.


September

Hejlo,
Den här veckan är officiellt utnämnd till den längsta veckan i mitt lilla liv. Det började med att Borgarna vann det där jävla valet. Det var ju inte lite deprimerande. Hur kan 2,6% gå från att vara sossar till att rösta på Moderaterna. Jag tror det är dags för partierna att bekänna färg och lägga upp sina ideologier på bordet så att säga. Jag kan inte se någon annan förklaring än att folk inte är tillräckligt pålästa och att  de gick på det där snacket om ett nytt arbetarparti. Jag lyckades i alla fallomvända en centerpartist till att rösta på miljöpartiet. Jag slutade fyra i måndags men fick stanna kvar till halv sju för då hade vi föräldramöte som höll på tlil klockan åtta. redan där kändes det som att jag redan hade jobbat en hel vecka.

I Tisdags tog jag mig i  väg och tränade vilket jag inte gjort sedan i Juni så jag har tappat typ ALLT. Jag höll på att svimma. Jag kan inte köra lugnt jag kör järnet tills jag stupar, vilket var en kvart innan träningen var lsut. Usch vad jag skämdes. Men det var kul i alla fall och höstmörkret kommer inte gå att överleva om jag inte tränar känner jag.

Igår var jag på bio med Pappa och hans kompis Noel. Vi såg frihetens pris. Ken Loach nyaste film som vann guldpalmen i Cannes i år. Visst den var bra, och gav säkert en verklighetstrogen bild av hur det var. Men så deprimerande. Det var skönt att veta att det faktiskt gick bra till slut (sju år senare). Jaja, efter det villa jag helst bara gå hem och titta på något roligt men jag hade lovat att träffa Ausi. Hon lyckades övertala mig att ta ett glas vin på Little Persia. Det var trevligt och vi träffade två gamla polare från Gotland, jag och Ausi var helt slut men de var inte det så vi satt mest och lyssnade på när de pratade vilket var mycket underhållande.

Idag är det alltså torsdag men jag känner mig ungefär som att jag skulle ha jobbat i två veckor i sträck. Börjar bli rätt trött på det här jobbet nu. Jag måste åka ner till Lund och kolla, jag tror jag ska flytta dit och plugga humanekologi i Januari men jag känner att jag kanske inte riktigt är mogen att lämna stockholm. Vi får se. Det kanske blir till Hösten istället. Men jag behöver göra något annat än det här nu känner jag. Förskolan har gjort sitt för mig.

För att citera en ny bekantskap:

"IF YOU´RE NOT LIVING ON THE EDGE, YOU´RE TAKING UP TO MUCH SPACE"

Cheers!

max på trappis

max på trappis

Jag saknar min storebror. Han är snäll och rolig och har även många andra beundransvärda förmågor.


hälsning till Felix

hejFelix

Hej Felix, så såg jag ut när vi pratade på msn, du är också med på bilden! Fin tröja jag har va?


mushrooms!!

mammasvampsvamptove

Idag plockade mamma och jag svamp. Hon hade blodriskorna och jag hade kantarellerna. We made a mean team!

Ikväll blir det svampsås till kvällsmaten. Haha.

Cheers!

going and gone

going
GOING

and going

GOING

gone

SOON TO BE GONE.

Förra helgen skrev jag och Ossian ett femtonsidor långt brev till Max och Matilda, enbart om vår lördagskväll. Det är jag stolt över!

Nu är sommarn slut. knäppt.
 Hett tips är att göra valaffish på DNs hemsida!

välkommen till framtiden

Hej hej hallå!Den här veckan har varit ganska lång. Jag har varit sjuk men jobbat ändå. Det var rätt skönt ändå att komma tillbaka till jobbet. Men lite långtråkigt också. Jag försöker verligen komma fram till vad jag vill göra av min framtid neb det är verkligen det svåraste någonsin. Därför tänkte jag bifoga en lista på saker som jag är intresserad av så kan ni få komma med förslag.        SAKER JAG ÄR INTRESSERAD AV: FILM (alla aspekter, titta, göra, skriva om. ALLT), ATT SKRIVA (mest dagbok), BÖCKER, FOTO/ ATT FOTOGRAFERA (stillbild), MÄNSKLIG KOMMUNIKATION/MÄNNISKOR, MUSIK, MILJÖ/NATUR & DJUR, VACKRA BYGGNADER/ ARKITEKTUR, KLÄDER, INREDNING, RESOR, MAT, BILAR.          Så nu kan ni spåna och alla ideer är bra ideer! Tips om hur man kan leta rätt på roliga utbildningar tas också tacksamt emot! Ett tips, lyssna på Johnny Cashs version av "hurt", det är en fantastisk låt! I love it.Idag ska jag se Erland Oye på Pop dakar. Det ska bli kul hoppas jag! Om inte annat brukar ju Ossian vara rolig.