Alla säger våga, jag säger ok!

image106

Hej! Titta vad som hänt! mitt hår är puts veck. I en liten hög på golvet hamnade det. Jag är supernöjd och alla har sagt så himlans fantastiskt fina saker till mig den här veckan om min nya frippa. Tack allihopa! Annars har det varit en händelserik vecka med vadslagning och konsert på smålle (LykkeLi) och mycket information om framtida studier och massa annat. Hej å hå vad jag är övertygad om att sommaren kommer vara här mycket snabbare än vad jag önskar. Tiden går snabbt när man är roligt!

Våga göra drastiska saker säger Evot idag.

steve

Yo!
Igår kväll var jag och Hanne hemma hos Sara och drack kaffe. Sara skulle vara med på tv. Inte mindre än steve tv till och med (för er som inte bor i Lund kan jag tala om att "steve" står för student teve i lund.) Hon hade blivit intervjuad om vilken som är den bästa klubben i Lund. Så vi bänkade oss klockan åtta, för då hade de sagt att det skulle sändas. Men icke! en timme nästan satt vi och tittade på denna obeskrivligt dåliga tv-kanal. Men inte var vi ledsna för det, vi flamsade mest hela tiden och skrattade åt kläderna ungdomarna bar på studentmässan 1995. och 2002. och 2005. Usch ja för ekonomihögskolan.

Vi fick även se en lufttrumma som biologiska institutionen byggt 1995 som de använda för att träna duvor i. Ja ack ja. Varför visar de 12 år gamla program om studentmässan?

Det var en härlig kväll! Men ingen Sara fick vi se på steve tv.

tjipp!

barndomspirr

Hej!
Idag ska jag göra något som fått mig att ligga sömnlös på det bra sättet, som när man precis hade fått sommarlov, eller skulle ut på någon spännande resa när man var liten.

Det känns lite som när man lekte russinleken och det var nästan för spännande för att man skulle våga lyfta på de små skrumpna druvorna,
en...i....taget! Djupa piiiiiiiiiiirr i magen.

Det är sådär spännande så det nästan inte går att hålla hemligt för man kan inte bära på den roliga överraskningen länge till. Förväntningarna som man bygger upp blir liksom kollossala.

Som när en storebror kittlade en för att man skulle berätta vad han skulle få i födelsedagspresent. Eller när man varit borta från skolan fast det inte var lov och nu skulle tillbaka och träffa kompisarna.

Så känns det som jag ska göra idag. Spännande pirrigt.

En stressfri tillvaro?

Finns det något sådant som en stressfri tillvaro. Efter att ha fått veta att jag har en stressad tarm (haha) fick jag ransaka mig själv och konstaterade ganska snart att det finns mycket här i livet som stressar mig. Att finnas till hands för mina vänner som har det svårt, att hinna plugga, att hinna hitta på roligheter, att städa och tvätta, att hitta jobb, att hinna plugga. Ni vet, same old same old. Inte heller verkar min förkylning vilja dö ut.

Men! Jag känner mig inte så deppig för det. Tvärtom känns livet rätt skoj. På fredag ska jag och Hanne ha fest! Det blir livat som fasen. Jag har också köpt kort på Högevallsbadet och planerar att bli oerhört vältränad. I ett försök att stressa av har jag också bestämt mig för att plugga på bestämda tider. Varje vardag mitt på dagen. Det har jag gjort nu i tre dagar och det känns redan bättre. Det är viktigt att känna sig ledig ibland också. Om en vecka fyller Hanne år, då ska jag baka tårta. Sen kommer hela föräldraskaran hit och rör om i grytan. Det blir nog också skoj hoppas jag. Ska bli kul att få visa finaste lägenheten!

Helgen ägnades åt att hänga i Malmö och ta det relativt lungt för att tillfriskna. Mysigt värre. Jag har också påbörjat ett projekt jag länge sett fram emot att kunna göra. Nämligen att läsa alla Harry Potter böckerna i sträck. Jag är på Fången från Azkaban (libro numero tres), oj va roligt det är!

Okej puss på er alla fina!

Blondie

image105

ett tag såg jag ut såhär.

Det är sådant man kan sysselsätta sig med när man är uttråkad på vintrarna.
Idag har jag varit och simmat. Det var härligt! Vatten kommer nog alltid vara en av mina favoriter.
Imorn kommer nytt besök i form av Disa. Ska bli tokroligt!!!

hejdå för nu och för att det är artigt!