livsåskådning








Jag har kommit fram till en sak.
Arbetsrätt. är precis som tysk grammatik.
Så fort man tror att man förstått något så kommer det ett undantag som säger att det är precis tvärtom.












män i trikåer

image110

Herrar i trikåer

Jag brukar bli retad för det, men jag har en fäbless som kan ses som udda. Nämligen för män som sysslar med konståkning. Tyvärr är jag relativt elitistisk i frågan så det är bara top of the line som gäller, de tio bästa i världen för att vara precis. Därför var min lycka gjord den här veckan eftersom det varit VM i konståkning i Göteborg. Helt klart veckans höjdpunkt att titta på herrarnas final och galan efteråt. Det är helt otroligt vad häftigt det kan vara med konståkning! Jag har speciellt en person som ligger mig varmt om hjärtat. Nämligen en schweizare vid namn Stephane Lambiel (se ovan). Honom har jag följt sedan han var cirka 17 och jag var cirka 17. Jag har planerat att gifta mig med honom. Hoppas för er skull att ni såg hans program på uppvisningen idag. Det var det vackraste jag sett på länge. Jajamensan.

Konståkning is the shit!

Evot säger trotsa snön och klä er i vårkläder!
Puss

vackra filmer


no 1

Igår såg vi Once på bio. Den var väldigt väldigt vacker. Musiken låter som Damien Rice, det vill säga finfinfin.


no 2

Som sagt såg jag och Emelie "into the wild". Väldigt storslagen på alla sätt och vis.

Go see!!

livet i storstaden

image107
hittade den här gamla bilden på mig och Mira från 2004. Världens bästa lillasyster!

Stockholm är som vanligt fullt av aktiviteter, min taktik den här veckan är att inte planera upp så mycket tid utan låta folk höra av sig till mig när de vill ha en bit av kakan (kakan being me). Det har varit mycket härligt än så länge och jag har redan hunnit träffa många som jag har saknat.

I söndags blev det middag med Lina och bio med Emsan, vi så INTO THE WILD. Den rekommenderas starkt. Dock sorglig. Men vacker och fin, filosofisk och samhällskritisk. Modig. Idag var tanken att jag skulle plugga hela dagen, men jag satt i cirka 45 minuter på biblioteket Medis, sedan var koncentrationen i botten och hungern på topp. Nu är jag hemma hos pappa på Högbergsgatan och har tittat på tv och ätit wienerbröd. Snart kommer faran hem och då ska jag ta en till fika med honom, det brukar bli så.

Ikväll ska jag hem till kusin Felix och äta middag, ska bli mysigt. Han ska flytta till HongKong och jag kräver en förklaring. Hoppas ni alla har ett trivsamt påsklov.

med kärlek!
Tove

I stockholm

Yoyibbediyoyo!
Nu befinner sig den relativt nyblivna skånskan i sin hemstad. Oh boy vilken vecka det ska bli! Ikväll ska vi på SOUL och idag var vi hos Linus i Alvik och käkade pannkakor, mycket gott. Kärt återseende nr 3 var Ossian. Härligt att vara med det gamla gänget. Kärt återseende nr 1 var Emelie min vapendragare i nöd och roligheter. Nr 2 var Ausi världens modigaste. Snart kommer miss Daly hit också så jag förutspår en underbar natt. 

Kortvisit i Linköping har det också blivit, mycket spännande att jämföra dessa väldigt olika studentstäder i vårt avlånga land. Nu blire middagslagning! 

Puss på er!

alla dessa kvinns!

Med tanke på åttonde Mars imorn tänkte jag skriva lite om alla fantastiska kvinnor där ute!

Idag hade jag en riktigt fantastisk stund på tåget. Solen hade just gått upp och jag satt i Bistrovagnen och drack kaffe och läste Bodil Malmstens "det är ingen ordning på mina papper". Hon är verkligen en fascinerande varelse. Jag tycker oerhört mycket om henne.
 När jag satt där tänkte jag att nu är det värt det, nu är det så galet värt att leva!

Nu sitter jag i min lillebrorsas rum i Stockholm och det är så härligt att vara här. Jag gick in på youtube och kollade videos med Britney och M.I.A. Så jävla grymma kvinnor! Coola som stryk. Jag vill också göra grym musik och slänga den i ansiktet på folk som försöker sätta sig på en!

Helgen kommer att firas med de årliga tjejhelgerna med mamma, Disa och Disas mamma Pia i huvudstaden. Vi ska bara skämma bort oss och prata om hur fantastiska vi är.

Alla käraste kära kvinnor och tjejer i min närhet. Jag älskar er! Ni är vackrare än vackrast, inside n out